Vad händer??

Nu är jag äckligt dålig på att uppdatera. Ska nog kanske lägga ner det här med bloggande ändå. Hinner på nåt sätt inte.

Sen sist har jag varit utomlands, närmare bestämt på Åland. Hade underbart rolig med mina kollegor!! Inte visste jag att vissa kunde magdans och andra chick styrdans. Men jag tror stenhårt på att man lär sej nåt nytt varje dag.

I lördags var jag ute på roligheter med rumskompisen, jönköpingskan, D och lite annat folk. Tre fester hann jag med. Härligt, härligt. Det var svinkallt att cykla hem och jag var tvungen att lägga mej i soffan en stund så attt det slutade snurra, hihi.. Sen ner i sängen med två täcken tills jag tinade upp! Drömde om ett vattenglas på mitt nattduksbord, men det fanns inte där när jag vaknade, damn.

Min bakissöndag blev inte så soft som jag hade förväntat mej. Eller jo, soft var den men det var inte lugnt. Först blev tvättning följt av en cykeltur till Biltema. Väl hemma igen lirade jag och roomien basket och volleyboll. Kul! Skönt väder var det med så på med shorts så man förhoppningsvis fick lite färg. Sen for vi till Skarholmen och tog årets första dopp. Japp. Och jag tog inte bara ett dopp utan tre. Det andra fick jag ta eftersom roomien inte hann få med mej på bild då det var slut på minne i kameran. Det tredje doppet tog jag på väg upp från det andra då jag slog i foten i en sten och faller handlöst ner i vattnet igen. Dessvärre var det grunt och stenigt så mitt knä gjorde lagom ont. Huva.. Och det gör ONT idag med, kan jag lova!

På kvällen käkade jag middag med fina M och C på tzatziki. Fläskfilérullader med fetaost. Mamma mia så gott! Och trevligt. Det tycker jag kan bli en söndagstradition.

Hej så länge!

hemma igen

I söndags efter jobbet tog jag mitt pick och pack och for till landet. Jag var rätt slut efter jobbet och kände att jag behövde andas, frisk luft! Även om jag bara var där en natt var det mycket välbehövligt. Särskilt att få pussa och krama på Tessi. Vi gick två långa promenader.

Igår var jag till min underbara frisör och blev omhändertagen. Inte så dumt det inte. Fast jag är less på att mitt hår är kort. Blää. Och nu var vi tvungna att klippa det på ett annat sätt när det börjat växa ut. Det blev även urklippt en hel del så det känns tunt och tråkigt. Dessutom är det plattat och preparerat med en massa stylinggrejer vilket gör att det känns ändå mer platt, haha. Men frisyren känns ändå ok. Jag får fortfarande upp det i en tofs även om den är liten. Innan kunde jag få upp en knut! Men det var för att det var så ojämnt, hehe.. Det är en tråkig längd så det är bara att stå ut lite till.

På kvällen igår var jag till systeryster på middag. Det var mycket najs. Sen låg vi i soffan och halvsov och snackade skit. Imorse (läs nu) hade jag tänkt ha sovmorgon men det GÅR INTE eftersom grannarna ovanpå lever om jämt och ständigt. Jag börjar bli som trött på dom..

Nu kom jag precis på att Malin har kommit hem. Wohoo! Carro med =) Tyckte jag hörde nåt om att dom skulle landa vid sjutiden. Ska skicka ett sms och se.

So long!


Gårdagen

Redan vid 10 befann sej rumskompisen och jag nere på stan. Vi försökte få en glimt av forsränningen men det var rätt kört. Var så mycket folk redan och det kändes inte värt att försöka få en plats ens. Istället drog vi vidare mot ekonomikumparken och slog oss ned på marken med ett glas vitt i ena handen, hihi.

Senare kom även rumskompisens karl med kompisar och gjorde oss sällskap. Då hade vinet slagit till och jag kände mej lagom glad och flummig i dimman. Dagen blev väldigt trevlig och när jag kom hem vid halv sex på kvällen var jag l ite småfull. Men efter lite pizza, cola, ostbågar och choklad började jag nyktra till och blev nästan lite bakis senare. Kvällen bjöd på softing i soffan med lite film.

I helgen blir det en massa jobb för min del.
Ha det bra alla ni lediga själar!